ESITTELY

SEMITES viettää 50-vuotisjuhlaa tänä vuonna. Orkesteri tunnetaan hyvin ympäri varsinaista Suomea. Menevät ja rytmikkäät itse sovitetut kappaleet puhaltimella väritettynä ovat taattua osaamista.

SEMITES-orkesteri taitaa niin foksit, beatit, lattarit, rokit, tangot, valssit, humpat ja masurkat ja ne soitetaan asianmukaisessa tempossa. Lauluja tulkitaan mm. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja espanjaksi.

Orkesterilla on aina mukana oma solisti, joka esiintyy koko illan ajan. Aikaisemmista solisteista mainittakoon Tutta Carpelan ja Piritta Venho, jotka ovat kumpikin tangoprinsessoja. Nyt orkesterin solistina on upeaääninen laulaja-kitaristi Tiina Uutela. Visuaalisesti bändi on yleisön huomioon ottava ja mm. tyylikkääseen pukeutumiseen on kiinnitetty huomiota.

Levyjä on julkaistu vuosien saatossa jo kuuden kappaleen verran.

Vuonna 2013 SEMITES ja Tiina Uutela osallistuivat Uuden musiikin Kilpailuun (UMK) kappaleella "Kuuletko minua". Kilpailun innoittamana Fifty-Fifty Records levy-yhtiö julkaisi kappaleesta CD-singlen radiosoittoon ja se löytyy YouTube:sta.

Vuonna 2014 SEMITES julkaisi Live Promo- singlen keikoilta, jossa bonuksena oli kappale "Kuuletko minua".

Vuosi 2015 oli orkesterin 45v. Juhlavuosi, jota vietettiin 26.5.2015 juhlatanssien merkeissä Turun VPK:n talolla.

SEMITES hoitaa ammattitaidolla sekä suuremmat että pienemmät tilaisuudet, tanssit, juhlat, häät ja konsertit. Erikoisohjelmana on jazzia 30-luvulta.

Kuvia vuosien varrelta

example graphic example graphic
example graphic example graphic example graphic example graphic
example graphic